Jag har ADHD av Malin Roca Ahlgren

Nytt boksläpp: ”Jag har ADHD”

Jag har ADHD, ny bok av Malin Roca AhlgrenFörfattaren Malin Roca Ahlgren har släppt sin andra bok i serien om Alice som har ADHD. Första boken ”Coolt med ADHD” blev snabbt en omtyckt bok som visar på styrkorna i diagnosen ADHD och vikten av att ta in kunskap när man fått själv eller har en närstående med diagnos ADHD.

I Malins nya bok ”Jag har ADHD” har Alice hunnit fylla 12 år och fått en styvpappa och en yngre styvbror. Omgivningen förstår inte alltid varför Alice gör som hon gör och själv funderar hon mycket över sin diagnos. Hon vet att det finns fördelar med att ha ADHD men hon tycker ibland att det är lite väl lätt för andra att lyfta fram de positiva sidorna. Precis som föregångaren “Coolt med ADHD” är detta en bok som lyfter fram styrkorna i diagnosen. Boken förmedlar även att öppenhet och kunskap är viktigt. Boken är tänkt som ett stöd för barn och deras föräldrar, samt lärare i grundskolan.

© Foto: Malin Roca Ahlgren

© Foto: Malin Roca Ahlgren

Malin är förutom författare också konstnär, språklärare och stolt mamma till två barn. Hon vill skapa konst med ord och meningar, lätta på sitt känslotryck och bidra till att få ut viktiga berättelser.

Båda böcker finns att beställa på Adlibris hemsida. 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *