Vanliga frågor om Dagboken

Här hittar du svaren på några av de vanligaste frågorna om Dagboken.

När man registrerar sig får man direkt möjlighet att starta och testa en Dagbok. Sedan har man 30 dagar på sig att prova Dagboken och bjuda in 20 personer kostnadsfritt.
Ja, Dagboken är webbaserad vilket betyder att den fungerar i din mobil, surfplatta och dator. Dagboken finns också som app för iPhone och iPad som du kan ladda ner direkt från App Store.
Nej, man behöver inte ladda ner något, du når Dagboken via din webbläsare. Om du väljer att använda appen måste du ladda ner den via App Store.
I appen finns ett offline-läge med begränsad tillgång till Dagboken. Du kan fortfarande skriva texter och ladda upp bilder men andra kan inte ta del av dem förrän du har en internetuppkoppling igen. För att använda Dagboken via webbläsaren krävs internetuppkoppling.
Bara de som du har bjudit in till Dagboken kan se, läsa och skriva i Dagboken.
Varje person som bjuds in får ett eget användarnamn (e-post-adressen) och får sen välja ett eget lösenord. Inbjudan med användarnamn skickas ut automatiskt via e-post i samma stund som man bjuder in en person.
Ja, Dagboken fungerar i alla mobiltelefoner, surfplattor och datorer via webbläsaren. Appen finns än så länge enbart för iOS (iPhone och iPad).
Nej, det enda som krävs är en webbläsare (t ex Chrome, Safari, Firefox, Explorer osv) och en uppkoppling.
Ja, oavsett om du använder appen eller din webbläsare för att skriva och ladda upp bilder så uppdateras Dagboken med samma innehåll.
Maxlängd för varje film är 30 sekunder.
Via appen får du notifikationer direkt i telefonen och du kan ladda upp film. Appen kan användas offline med begränsad tillgång till Dagboken, du kan fortfarande skriva och ladda upp bilder/filmer, men andra kan inte ta del av dem förrän du har en internetuppkoppling igen.
Ja, man loggar in med sina egna kontouppgifter och får då tillgång till sin Dagbok.
Nej, det finns obegränsat med utrymme.
Allt finns kvar så länge man är prenumerant.
När man avslutar en prenumeration finns Dagboken tillgänglig i 30 dagar. Under den tiden kan man t ex skriva ut sin Dagbok för att spara materialet. Därefter inaktiveras Dagboken och raderas från systemet.
Det går att skriva ut genom att klicka på skrivar-symbolen uppe i högra hörnet bredvid den lilla pennan i ett inlägg. Det går också att ta en skärmdump på sidan eller att skriva ut via webbläsaren.
Ja, man kan radera, ändra och lägga till bilder och texter efter att ett inlägg publicerats i Dagboken. Man kan också välja att radera hela inlägget.
Ja, man kan radera ett publicerat inlägg.

Hittade du inte svaret på din fråga?

Skicka ett mail till support@picturemylife.se så hjälper vi dig så fort vi kan.

Du kan också använda formuläret nedan för att skicka en fråga.