Erbjudande till dig som är kund hos Trygg-Hansa


Bildbaserad kommunikation för dig med behov av särskilt stöd.


PictureMyLife tillsammans med Familjehjälpen erbjuder dig som har en barnförsäkring hos Trygg-Hansa att prova PictureMyLifes Dagbok utan kostnad i två månader.

Det är enkelt att komma igång. Allt du behöver göra är att fylla i formuläret nedan. När vi fått dina uppgifter lägger vi upp en Dagbok på din e-postadress och sänder över dina inloggningsuppgifter. Du förpliktar dig inte till någonting när du provar Dagboken.

Vill du se hur Dagboken fungerar? Klicka här för att se korta instruktionsfilmer eller se på intervju med förälder och specialpedagog som idag använder Dagboken.

Om du har några frågor – skicka ett mail till info@picturemylife.se. Välkommen!

Ja tack! Jag vill prova Dagboken gratis i två månader.

PictureMyLife tipsar om Trygg-Hansas NPF-guiden.
NPF-Guiden är en hemsida Trygg-Hansa har lanserat tillsammans med Attention. Syftet med NPF-guiden är att ge vägledning kring neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, t ex information om diagnoserna, hur man kan söka hjälp i samhället samt vilka aktörer man kan vända sig till.
Läs mer på NPF-guiden.com.

Trygg och enkel kommunikation mellan hem och skola


I Dagboken laddar man upp bilder och skriver om vad som hänt under dagen. Varje barn har en egen Dagbok med säker inloggning där föräldrar och lärare enkelt kan kommunicera. Barnen får en förenklad version av Dagboken som stimulerar och hjälper dem att bli delaktiga. Bildbaserna Pictogram och Ritade Tecken ingår.

Dagboken är webbaserad och fungerar i mobilen, läsplattan och datorn.

I vår nya app för iOS är det nu också möjligt att filma 30 sekunder långa filmer direkt in i Dagboken. Appen kostar 10:- och är ett komplement till webbprenumerationen.